Bilverkstad Lidköping

Välkommen till din Mekonomen bilverkstad i Lidköpin. Vi erbjuder tjänster som: AC-certifiering, Bilglas byte/rep, Däckhotell, Fleetverkstad, Hjulinställning, Kundbil, Betala med mobilen, Släcker tvåor. Kontakta oss - Din Mekonomen bilverkstad i Lidköping redan idag!

Bilverkstad Lidköping | Mekonomen
Mekonomen i Lidköping AB

Bilverkstad Lidköping | Mekonomen

Varmt välkommen till din Mekonomen Bilverkstad i Lidköping!

Tel: 0510-600 65

Vi har idag 3 verkstäder och 1 butik

Här i verkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.

I vår Mekonomenbutik hittar du ett brett utbud av prisvärda och högkvalitativa reservdelar och biltillbehör. Till skillnad från de stora fritidsvaruhusen så kan vi verkligen bilar

När du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde. 

Vid service ingår också ett års vägassistans som gör att du får hjälp vid till exempel punktering, bensinstopp eller motorhaveri. Även du som har en ny bil med fabriksgaranti kan tryggt lämna den i våra händer. 

Vi gör alltid vårt bästa för att du ska vara så säker i trafiken som möjligt, och att din bil är i toppskick! Välkommen in till oss!

Vi erbjuder tjänster som:

* Däckhotell
* Hjulinställning
* Lackverkstad
* Kundbil
* Plåtverkstad
* Släcker tvåor

 

Kontakta oss på:

Mekonomen Bilverkstad
Strandgatan 28, Lidköping
Tel: 0510-485 885

Mekonomen Bilverkstad
Sockerbruksgatan 5, Lidköping
Tel: 0510-602 85

Mekonomen Bilverkstad
Jungmansgatan 18, 
Lidköping
Tel: 0510-202 40

Mekonomen Butik
Skaragatan 67, 
Lidköping
Tel: 0510-600 65

Mekonomen i Lidköping AB
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information